Hem » Webbshop » Webbshop Swish
a

Swish till din webbutik.

Kom igång snabbt med att ta emot betalningar med Swish till din webbshop. Vi hjälper dig hela vägen. Från den lilla kvartersbutiken till stora internationella butikskoncerner.

Din Webbutik

Öka din försäljning med Swish i din webbshop.

Att slippa knappa in kortnummer känns för många konsumenter befriande. Då är det snabbare och enklare att använda Swish i webbutiken. Kunden anger sitt mobilnummer, det kommer en betalningsbegäran till kundens Swish-app och du får direkt bekräftelse på godkänd betalning. Vi arbetar med WooCommerce vilket är störst i världen på e-handel och till detta använder vi endast godkända och bra tillägg som gör din shop till en stjärna!

Dina villkor

Så kommer du igång med Swish till din e-handel.

Får att kunna erbjuda Swish som betalmetod i din webbutik behöver du först registrera dig för Swish Handel hos din bank. Kontakta oss så hjälper vi dig med att komma igång med Swish till din webbutik.

Vårt arbetssätt

En lyckad webbutik .

Skräddarsydd e-handel

Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

Full koll

Ta reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

Produkter & ordrar

Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen och via en app som vi tillhandahåller.

Våra lösningar

Check out our flexible solutions

Business Analytics is the process by which businesses use statistical methods and technologies to analyse historical data to gain new insight and improve strategic decision-making.

Our app will help you to collect and analyze data, predict outcomes, make decisions and more.

Starta din webbutik med oss idag!

Vi hjälper dig med din webbshop från start till mål.