Hem » Webbshop » Webbshop Klarna
a

Ta betalt online med Klarna.

Kom igång snabbt med att ta emot betalningar med Klarna till din webbshop. Vi hjälper dig hela vägen. Från den lilla kvartersbutiken till stora internationella butikskoncerner. Allt för att synas och öka din försäljning med moderna betalmetoder.

Din Webbutik

Öka din försäljning med Klarna i din webbshop.

Som e-handlare är det helt vitalt att ha en smidig, enkel och användarvänlig checkout i sin webbshop. Klarnas checkout-lösning är inte bara friktionsfri, den kan även bidra till ökad konvertering. Det användarvänliga gränssnittet känner igen kunden och möjliggör snabba och smidiga köp.
Vi arbetar med WooCommerce vilket är störst i världen på e-handel och till detta använder vi endast godkända och bra tillägg som gör din shop till en stjärna!

Dina villkor

Så kommer du igång med Klarna till din e-handel.

Ni behöver vara företagskund hos Klarna för att börja ta betalt med Klarnas Checkout. Ansök här.

Vårt arbetssätt

En lyckad webbutik .

Skräddarsydd e-handel

Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

Full koll

Ta reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

Produkter & ordrar

Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen och via en app som vi tillhandahåller.

Våra lösningar

Check out our flexible solutions

Business Analytics is the process by which businesses use statistical methods and technologies to analyse historical data to gain new insight and improve strategic decision-making.

Our app will help you to collect and analyze data, predict outcomes, make decisions and more.

Starta din webbutik med oss idag!

Vi hjälper dig med din webbshop från start till mål.