Webbutik med Woocommerce.

WooCommerce har vuxit till att bli världens mest använda e-handelsplatform på kort tid. Över 40% av alla världens e-handelsbutiker drivs nu av WooCommerce. WooCommerce körs som ett tillägg på världens största publiceringsverktyg, WordPress. Vi utbildar er, inga förkunskaper krävs!
Vill ni hellre att vi sköter webbshoppen åt er så går det också bra.

Öka din försäljning med modern betalintegration.

Vi arbetar med WooCommerce vilket är störst i världen på e-handel och till detta använder vi endast godkända och bra tillägg som gör din shop till en stjärna!
Integration av marknadens största och bästa betalningsalternativ erbjuds som t.ex. KlarnaStripe, Paypal Payson, Dintero m.fl. för att nämna ett fåtal.

Effektiv försäljning leder till ökad försäljning.

Synligheten är A och O när du är ska sälja online.
Kopplingen mellan WordPress och Woocommerce ger oss som webbyrå en enorm möjlighet att optimera din e-handel för sökmotorer. Woocommerce är det perfekta alternativ inom webbutveckling för dig som vill ha en grym e-handesbutik. Vill du ha en snygg webbshop som är SEO-optimerad och som fokuserar på att sälja? Då har du kommit helt rätt! Vi är specialister på e-handel i Woocommerce!

En lyckad webbutik.

Det finns ingen gräns för antalet produkter, kunder eller beställningar. Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen och via en app som vi tillhandahåller.

Skräddarsydd

Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.
Betalintegrationer som Swish eller Klarna ingår!

Full koll

Ta reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

Inga gränser

Det finns ingen gräns för antalet produkter, kunder eller beställningar. Sköt allting via webbplatsen eller via en app som vi tillhandahåller.

Har du koll?

Vi går igenom din digitala närvaro i dagsläget och hur du kan arbeta framåt för att förbättra din marknadsföring på Google.

Känn dig trygg.

Vi hjälper dig att sätta upp din e-handel! Genom en modern och användarvänlig webbutik  kommer dina kunder lättare hitta det dem letar efter.

Support

Vi finns alltid där för dig om du har frågor eller funderingar

Låga kostnader

Vi arbetar med fasta priser vilket ger dig låga månadskostnader.

Säkerhet

Vi erbjuder marknadens ledande säkerhetslösningar för din webbutik.

Tydliga villkor

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp resultaten.

Fria rapporter

Du får rapporter på den försäljning du vill ha, per produkt, kategori, per månad, per dag.

Personlig kontakt

Du får alltid en personlig kontakt som du kan vända dig till.

FAQ.

De vanligaste frågorna och svaren

Vanligtvis tar det cirka 1-2 månader att skapa en webbutik som ger resultat.
Att designa en hemsida kan gå relativt snabbt, men att skapa rätt text, bilder och grafik tar tid. Då är den stora frågan vem som ska göra vad. Vi utvecklar hemsidan och kan tillhandahålla texter och bilder om kunden vill det mot en fast avgift.

Kostnaden för en ny webbutik i WooCommerce kan variera rejält, från 0 kronor till miljoner. Du kan vara lugn! Vi tar inte skyhöga kostnader för din webbutik. Nedan har du en uppskattning av vad en e-handel kan kosta hos oss.

En webbutik behöver bl.a. följande:

Design
För oss tar det cirka 20 timmar i snitt att designa en ny webbutik för små och medelstora företag. Du får moderna funktioner inom köp och designen är fullt optimerad för bättre ranking på Google. Här antar vi dock att du redan har bilder, text och grafik sedan tidigare. Normalt kostar detta från 15-25 000 kr ex kl moms för i genomsnitt 5 målsidor. Behöver du fler sidor kan du räkna med en kostnad på ca 1000 kr per sida.

Innehåll
Många av våra kunder väljer att skriva sina egna dokument. Men vi har också en textavdelning som hjälper kunder med texter. I snitt ligger kostnaden för text på 2 kr per ord, plus en research kostnad på 1500 – 3000kr.

Grafisk Profil (logotyp, färg och typsnitt)
För de flesta av våra kunder finns redan en framtagen grafisk profil som vi utgår ifrån när utvecklar webbutiken. Men i vissa fall behövs även denna uppdateras. På det stora hela kan du med ett mindre eller medelstort företag räkna med en extra tilläggskostnad för att ta fram en ny logo, färg och font, utifrån dina värderingar och behov.

Grafiska verktyg
Anpassningsbara och personliga element och ikoner gör att din webbplats sticker ut från mängden. Det kan till exempel vara bilder som skildrar kundresan när de köper något av dig, eller enkla animationer som ger din hemsida ett professionellt utseende. Kostnaden för detta varierar stort beroende på de grafiska elementen och komplexiteten. 

Du måste även se till att dina potentiella kunder hittar dina produkter!
Vi gör en grundlig SEO anpassning för din webbutik för att ni enkelt ska komma igång.
Därefter gör vi upp en SEO strategi med er och våra SEO-experter för att öka rankningen för din webbutik och era produkter. 

Vi vet, en ny e-handelsbutik är inte det enda du arbetar med. Uppföljning av projektkrav, engagemang bestämmer hur mycket tid du måste lägga.

Normalt sett behöver vi cirka 1-3 timmar av dig i snitt per vecka under en 1-2 månadersperiod. Då är det främst godkännande på projektdelar, utskick av bildbank, PDF:er, produkter, kategorier och din branschexpertis som tar tid. 

Ytteliggare tid kommer behövas om:
– Du tänker skriva allt innehåll själv.
– Du behöver mycket input från din webbyrå.

Har du tänkt klart?

Vi pratar gärna om dina tankar och ideér kring en webbutik.

Mer om WooCommerce.

WooCommerce är lika lätt att använda för en administratör som för en kund. WooCommerce ger utvecklare enkla möjligheter att anpassa funktionalitet och design efter era behov. Det finns också ett stort urval av tillägg som kan ge er en kortare väg till önskad funktionalitet.

Byggt på WordPress
WooCommerce är en förlängning av WordPress. WordPress är världens mest populära publiceringsplattform. 37% av världens webbplatser drivs av WordPress.

Open source / öppen källkod
WooCommerce är öppen källkod. Detta innebär i praktiken att det inte finns några direkta licenskostnader för att använda WooCommerce. Om du har rätt färdigheter kan du ladda ner, installera den med WordPress på en server och komma igång själv.

Användning av tillägg
Tusentals tillägg har utvecklats för WooCommerce. Det finns ett bra utbud av tillägg för de mest använda och nödvändiga funktionerna.

Läs mer om WooCommerce och hur vi kan anpassa din e-handel med Swish eller e-handel med Klarna eller om du har andra funderingar så kan du kontakta oss här.

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Offertförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se