fbpx

Webbhotell i Google Cloud

Hem - Webbhotell

Miljövänligt webbhotell

Optimerad prestanda och säkerhet med vårt webbhotell i Google Cloud

Med våra samarbetsavtal kan ni släppa allt löpande ansvar kring er företagshemsida till oss.
Vi hjälper dagligen företag med drift, support, backup, uppgraderingar och säkerhet av affärskritiska webbplatser och e-butiker.
Allt som krävs ingår!

Som webbyrå erbjuder vi er möjligheten att förbättra er online-närvaro genom att välja vårt webbhotell i Google Cloud.
Med webbhotell i Google Cloud kan ni vara säkra på att er webbplats alltid kommer att vara tillgänglig och ha hög prestanda, oavsett trafikmängden.
Vårt webbhotell ger er också möjlighet till enkel skalbarhet och flexibilitet, så att ni kan anpassa er plattform efter era behov.

Vi har vårt webbhotell inkl hemsida och email hos Webb of Sweden via deras webbhotell. Det fungerar felfritt och dessutom väldigt prisvärt för vad man får! Dessutom är det en miljövänlig hosting vilket inte många andra webbyårer erbjuder.

Google Cloud erbjuder också avancerad säkerhet, så att ni kan vara säkra på att era data alltid är skyddade. Vi som webbyrå garanterar er också att vårt webbhotell är optimerat för att ge er bästa möjliga prestanda och snabb laddningstid.

Vi erbjuder också professionell support och hjälp med att konfigurera och underhålla er webbplats, så att ni kan fokusera på era kärnverksamheter till en kostnadseffektiv och effektiv lösning för er online-närvaro.
Kontakta oss idag för att diskutera era behov för webbhotell och se hur vi kan hjälpa er att ta er online-närvaro till nästa nivå.

Hosting

Förstklassig hosting för din hemsida, dygnet runt

Säkerhet

Gratis backup

Snabbt

Stabilitet

Snabbt webbhotell för WordPress

Snabbare och säkrare hemsida utan extra avgifter

Vi erbjuder branschledande teknik med Google Cloud. Genom vårt kostnadsfria CDN via Cloudflare kan du leverera blixtsnabba hemsidor och betjäna dina cachelagrade tillgångar närmast dina webbplatsbesökare. Inte nog med det så erbjuder vi på Webb of Sweden SSL certifikat till alla våra kunder helt utan kostnad!

Webbhotell för WordPress

Webbhotell för WordPress eller Woocommerce

Våra WordPress och WooCommerce webbhotell är perfekta för den som vill ha en webbplats för sitt företag eller organisation. Vi har smarta funktioner för WordPress hantering såsom staging och kopiering av hemsida, installation av gratis SSL-certifikat.
Och det bästa av allt? Vi sköter supporten med WordPress hemsidan åt dig!

Flytta hemsida

Behöver du flytta din hemsida?

Vi erbjuder alltid våra nya kunder hjälp med att flytta sin hemsida till oss kostnadsfritt.
Genom åren har vi genomfört migreringar av webbplatser som inneburit allt från enstaka webbplatser till e-handelslösningar har flyttats med gott resultat till vår hostingmiljö.
Användaren har hela tiden kontroll på flödet och migrationen och kan nå oss för hjälp och support.

Behöver du ett snabbt webbhotell?

Kontakta oss idag så hjälper vi dig flytta din befintliga webbplats kostnadsfritt, eller bygga en helt ny!

FAQ

Vanliga frågor om webbhotell

Webbhotell är en tjänst som tillåter att en webbplats lagras och körs på en server som är tillgänglig för allmänheten via internet. Webbhotell ger också möjlighet för användare att konfigurera och hantera sin webbplats.

Webbhotell är nödvändigt för att lagra och köra en webbplats på en server som är tillgänglig för allmänheten. Utan webbhotell kan inte en webbplats vara tillgänglig på internet.

Det beror på vilken typ av webbplats du har och vilka krav den har. Vissa hemsidor kan kräva mer kraftfulla servrar medan andra kan klara sig med mindre kraftfulla servrar.  Vi gör en analys av din webbplats och föreslår det som passar ert behov.

En delad server är en server som delas av flera kunder, medan en dedikerad server är en server som är exklusivt tilldelad till en enskild kund. Delade servrar är vanligtvis billigare men kan ha begränsningar när det gäller prestanda och kontroll, medan dedikerade servrar ger högre prestanda och mer kontroll men är dyrare.

Ett domännamn är ett unikt namn som identifierar en webbplats och gör det lättare för användare att hitta och komma åt den.
Exempel på domännamn är www.google.com eller www.amazon.com. En domännamn är nödvändig för att göra det möjligt för användare att hitta och komma åt en webbplats via en webbläsare eller en länk. Det gör det också enklare att minnas och dela webbplatsadressen med andra. Ett domännamn kan registreras och köpas från en registrar och sedan kopplas till en webbhotelltjänst för att göra webbplatsen tillgänglig via internet.

Ett webbhotell är en tjänst där man kan lagra sin hemsida på en server som är uppkopplad mot internet. En domän är ett unikt namn på internet, till exempel ”exampel.se”, som pekar mot en specifik IP-adress där en hemsida finns. En hemsida behöver både ett webbhotell och en domän för att kunna nås via internet.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande!

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se