Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Vi är specialister på sökmotoroptimering och hjälper dig att få mer organisk trafik. När era potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på Google är det viktigt att ni rankas så högt upp som möjligt i sökresultatet.  Därför bör man arbeta kontinuerligt med sökmotoroptimering, eller SEO som det också kallas.

Såhär går det till

Analys

Vi utför en analys av din nuvarande hemsida och ser över de faktiska resultaten. 

Åtgärdsplan

Vi ger specifika rekommendationer för åtgärder som vi givetvis åtgärdar åt er kontinuerligt. 

Optimering

Då Googles algoritmer rankar snabbare sidor högre är en snabb sida ett måste i SEO arbetet för att rankas högre.

Rapportering

Vi ser till att de söktermer ni väljer presterar och förbättrar sina positioner. Statusrapporter skickas till dig  en gång i månaden.

Vill du ha en gratis SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en analys med massa värdefull data till dig.

Vanliga frågor om sökmotoroptimering

SEO förkortningen av Search Engine Optimization.

Processen med sökmotoroptimering, eller SEO, är processen att förbättra synligheten för en webbplats på sökmotorer. För att göra detta är det nödvändigt att förstå vilket innehåll som ska skapas och hur man optimerar det så att det kan hittas av sökmotorer.

För att göra detta är det nödvändigt att förstå vilket innehåll som ska skapas och hur det ska formateras. Ett mål för varje sida skulle vara att skapa högkvalitativt, värdefullt innehåll som organiskt rankas bra på sökmotorernas resultatsidor (SERPS).

Svar: Ju högre upp ni syns på sökmotorer, desto större chans är det att kunden väljer just er. För att säkerställa att våra kunder inte går miste om affärer hjälper vi som SEO byrå ert företag med just det. Den ökade trafiken till er hemsida resulterar sedan i fler köpande kunder och högre omsättning.

Svar: Det är omöjligt att ge ett konkret svar på detta.
En helt ny hemsida utan historik tar i regel betydligt längre tid om man jämför med en webbplats med lång historik och ett redan upparbetat länknätverk.
Med det sagt kan det ta alltifrån veckor, månader och år innan du kan se effekten utav sökmotoroptimering.

Svar: I stora drag handlar det om att på olika sätt stärka upp en domän, och göra det tydligt för sökmotorernas algoritmer att förstå vad den aktuella hemsidan innehåller. Frågar du som företag olika SEO byråer får du ofta olika svar på varför just den byrån är bäst lämpad för dig.

Svar: Den är absolut viktig. Om er hemsida laddar på max ett par sekunder så är det bra nog. Skulle ni ha en laddningstid på över 4-6 sekunder så skulle det absolut kunna leda till sämre placeringar på Google.  Då bör ni se över hur ni kan förbättra laddningstiden och där finns det en mängd ingrepp för att förbättra hemsidans laddningstid. De tekniska bitarna kan vi hjälpa er med, kontakta oss här

Svar: Det är oerhört svårt att på förhand ge en rimlig indikation kring prisbilden för arbete med seo. Om ni som kund verkar i en konkurrensutsatt bransch då kommer det rimligtvis krävas mer arbete, vilket i sin tur leder till en högre kostnad.
Gällande allt ifrån hur stark er domän är till hur er hemsida rent tekniskt är uppbyggd. Därför bör det genomföras en gedigen seo analys kring dessa parametrar innan man kan förvänta sig en seriös indikation på tidsåtgång och prisbild på sökmotoroptimeringen.

Svar: Ja, du kan utföra seo på egen hand förutsatt att du har både kunskap och tid att genomföra det arbetet som krävs. Utmaningen är dock att sökmotorerna löpande ändrar och uppdaterar sina algoritmer. Detta gäller givetvis även om du anlitar en seo byrå. Det finns många som vill utge sig för att vara proffs på seo samtidigt som de refererar till ett arbetssätt som är inaktuellt. Därför är det viktigt att anlita en webbyrå som ökar din synlighet på Google och använder moderna, beprövade tekniker.

Svar: Vi kan aldrig lämna garantier till våra kunder. Vi brukar dock ha en gemensam målbild tillsammans med våra kunder kring vad vi vill uppnå på en specifik tidsperiod.

Svar: On-page SEO syftar till de optimeringsinsatser man gör på sin webbplats kopplat till innehåll, teknik och prestanda. Off-page SEO syftar bland annat till länkanskaffning, det vill säga att få refererande domäner att länka till ens webbplats.

Svar: Eftersom besökare i sökmotorer är på jakt efter något är organisk trafik en av de absolut mest konverterande trafikkällorna, som dessutom ej är bunden till ett löpande tillskott av mediabudget. En optimeringsinsats kan med andra ord generera löpande trafik under en lång tid framöver för verksamheten.

Har du fler frågor? Kontakta oss!

Behöver du mer information eller har andra funderingar om hur vi kan hjälpa ditt företag rankas högre kan du kontakta oss.

%
Nöjda kunder
0 +
Projekt avklarade
0 %
Dedikerade

Har du koll?

Vi går igenom din digitala närvaro i dagsläget och hur du kan arbeta framåt för att förbättra din marknadsföring på Google.

Känn dig trygg.

Vi hjälper dig att sätta upp din sökmotoroptimering! Genom en modern och användarvänlig webbplats kommer dina kunder lättare hitta dig.

Support

Vi finns alltid där för dig om du har frågor eller funderingar.

Låga kostnader

Vi arbetar med fasta priser vilket ger dig låga månadskostnader.

Säkerhet

Vi erbjuder marknadens ledande säkerhetslösningar för din webbplats.

Tydliga villkor

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp resultaten.

Fria rapporter

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling.

Personlig kontakt

Du får alltid en personlig kontakt som du kan vända dig till.

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Offertförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se