SEO Göteborg.

Sökmotoroptimering Göteborg

Vill du rankas högre på Google i Göteborg?

När dina potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster på Google är det såklart oerhört viktigt att du syns i sökresultaten. Om du inte syns kan detta leda till att du förlorar just de kunderna och tappar försäljning. För att säkerställa att våra kunder inte tappar bort dem på det sättet hjälper vi företag i Göteborg med SEO. Vi sökoptimerar våra kunders hemsidor så att de får bättre rankning och placering på Google. Samtidigt får de mer relevant trafik till sin hemsida vilket i sin tur ökar försäljningen.

Vår SEO process.

Sökordsanalys

Vi utför en sökordsanalys av din nuvarande hemsida och ser över de faktiska resultaten. Vi börjar med att välja ut sökord som beräknas tillföra bäst resultat. Bedömningen görs utifrån relevans, sökvolym och konkurrens inom din bransch. 

Åtgärdsplan

När vi har gjort en djupgående analys av vår er webbplats så ger vi specifika rekommendationer för åtgärder som vi givetvis åtgärdar åt er kontinuerligt.  I vissa fall väljer kunden att göra det själv. Vårt arbete med sökmotoroptimering pågår under hela avtalsperioden.

Optimering

En rad olika implementeringar och inställningar på hemsidan för att förbättra laddningstiden framförallt. Då Googles algoritmer rankar snabbare sidor högre är en snabb sida ett måste i SEO arbetet.

Rapportering & Nyckelord

Allt eftersom arbetet kommer igång kommer vi givetvis att följa resultatet löpande. Vi ser till exempel till att de söktermer ni väljer presterar sakta men säkert och förbättrar sina positioner. Statusrapporter skickas vanligtvis till dig som kund minst en gång i månaden.

Vi erbjuder mer än SEO i Göteborg.

Vi går igenom din digitala närvaro i dagsläget och hur du kan arbeta framåt för att förbättra din marknadsföring på Google.

Vi är en digital byrå som inte bara jobbar med sökmotoroptimering (SEO). Vi arbetar heltäckande med våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra verksamhetsområden är Google Ads, webbplatser, webbshop, support, sociala medier med mera.

Känn dig trygg.

Vi hjälper dig att sätta upp din  sökmotoroptimering i Göteborg! Genom en modern och användarvänlig webbplats kommer dina kunder lättare hitta dig.

Support

Vi finns alltid där för dig om du har frågor eller funderingar.

Låga kostnader

Vi arbetar med fasta priser vilket ger dig låga månadskostnader.

Säkerhet

Vi erbjuder marknadens ledande säkerhetslösningar för din webbplats.

Tydliga villkor

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp resultaten.

Fria rapporter

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling.

Personlig kontakt

Du får alltid en personlig kontakt som du kan vända dig till.

Vad säger våra kunder?

"Webb of Sweden arbetar snabbt och effektivt. De lyssnar på sina kunder och ger feedback. Ett gott samarbete, win-win helt enkelt!"
Hjärtats barnomsorg
"Vi är mycket nöjda med vår hemsida, de ställer alltid upp och det är aldrig några bekymmer. Priserna är lägre än andras och vi får alltid personlig service!"
040 - Förvaltning

Vanliga frågor om SEO i Göteborg

Sökoptimering (SEO) handlar om att anpassa en webbplats på rätt sätt utifrån sökmotorernas algoritmer. Med rätt sökoptimering får din webbplats bättre ranking i det organiska (motsvarighet till köpta) sökresultatet på ex. Google och Bing.

Ja, ditt företag borde investera i SEO. Sökmotoroptimering erbjuder ett sätt att öka trafiken utan att betala för varje klick.
När du kör PPC-annonser kommer du att debiteras för varje enskilt klick som kommer till din webbplats via den kanalen. Men om din webbplats rankas organiskt på sökmotorerna är denna trafik i princip gratis (åtminstone i form av en kostnad per klick). Naturligtvis kräver det investeringar i kompetens och resurser för att ranka en webbplats på SERP:erna.

Om din webbplats inte rankas på Google finns det några anledningar till varför det kan vara så. Men först, gå till Google och sök efter din webbplats t.ex. site:www.webbofsweden.se för att se hur du rankas och vilka sidor som finns på Google.

Med en SEO-byrå får du hjälp med din sökoptimering. Då slipper du lägga pengar och dyrbar tid på egen utbildning. Samtidigt har en SEO-byrå ofta färdiga och redan fungerande arbetsprocesser, vilket ökar hastigheten på din utveckling.

SEO-byråer varierar mycket i pris. Det kan variera från 2000 kronor i månaden upp till flera miljoner beroende på omfattning. Vi på Webb of Sweden har vi valt att sätta ett fastpris för SEO baserat på antalet webbsidor, och en låg månadskostnad för service och rapportering.

Sökoptimering är beroende av konkurrens och sökvolym. Är sökvolymen hög på ett sökord vill fler synas på ordet, detta ökar svårighetsgraden. Räkna med resultat efter 3-6 månader på enklare ord och 6-18 månader på svårare ord. Har du en väletablerad webbplats går det snabbare, har du en helt ny webbplats går det långsammare.

Kontakta oss om du har fler frågor

Vi går igenom din digitala närvaro i dagsläget och hur du kan arbeta framåt för att förbättra din marknadsföring på Google.

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Prisförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se