fbpx

presakra.se

PreSäkra hade en hemsida sedan tidigare men den fick aldrig någon bra placeringar på sökresultaten. De jämförde byråer och de tyckte vi kunde hjälpa dem med en ny hemsida, SEO, sociala medier och underhållsavtal.

Tillval av tjänster

Uppdraget

Deras tidigare hemsida hade inga riktiga placeringar på Google, vilket ledde till insikten om att en ny, mer professionell webbplats var nödvändig för att ranka högt på viktiga sökord. I jakten på en lämplig webbyrå, valde de oss för vår förmåga att vägleda dem genom processen och vår beprövade förmåga att upprätthålla effektiv kommunikation. Syftet med den nya webbplatsen var att bygga starkt förtroende hos besökarna, öka trafiken från Google, och främja inkommande förfrågningar, särskilt från organisk trafik och även från annonser. Dessutom en stark sociala medier profil som kunde sticka ut och dra sig till nya kunder.

Resultatet

Resultatet blev 7st topplaceringar på Googles förstasida! Klicken ökade med 344% och exponeringarna ökade med 325% . Stort fokus lades på den tekniska och on page  sökmotoroptimeringen för att maximera möjligheterna för bra positioner på Google. Dessutom var det av stor vikt att sidan var responsiv och passade alla skärmstorlekar vilket de hade problem med tidigare. 
Samtidigt tog våra designers hänsyn till att skapa en förtroendeingivande och professionell wow-känsla som utmanar säkerhetsbranschen.

Med unika lösningar, funktionalitet och möjlighet att svara på vanliga frågor med metadata som är indexerbar av Google.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.