fbpx

Hemsida till förening

Hem - Ny hemsida - Hemsida till förening

Färdig hemsida förening

Välj från våra mallar eller be om en skräddarsydd hemsida.

Riksidrottsförbundet (RF) har i många år erbjudit föreningar och förbund kostnadsfria hemsidor i IdrottOnline.
Detta erbjudande kommer att läggas ned och därmed kommer det efter den 31/12 – 2022 inte längre erbjudas IdrottOnline hemsidor till föreningar. Det innebär att föreningar måste hitta andra lösningar.
Vi vet att detta kan vara stressande och kännas som en svår och dyr uppgift.
Vi på Webb of Sweden främjar föreningslivet och valt att erbjuda förmånliga priser på hemsidor till föreningar.
Vänta inte till sista dagen, ta kontakt med oss idag!

Föreningshemsida

Webbyrå för din hemsida

Dessutom är en webbplats ett kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg. Till skillnad från traditionella marknadsföringsmetoder, som tryckta annonser eller radioannonser, har en webbplats potential att nå en global publik. Med digitala marknadsföringstjänster som sökmotoroptimering (SEO) och annonsering i sociala medier kan du rikta dig mot specifika målgrupper och driva trafik till din webbplats. Detta kan leda till ökad varumärkeskännedom och generera fler leads och försäljningar för ditt företag.

Med en hemsida kan du dessutom samla in värdefull data och insikter om dina kunder. Med verktyg som Google Analytics kan du spåra webbplatstrafik och övervaka användarbeteende, vilket kan hjälpa dig att förstå din målgrupp och fatta välgrundade beslut om din marknadsföringsstrategi.

Ökad synlighet

Trovärdighet

Nå medlemmar

Öka föreningens synlighet

√ Ökad synlighet
Genom att ha en webbplats kan du nå en större publik och visa upp dina produkter eller tjänster för ett bredare spektrum av potentiella kunder. Människor vänder sig alltmer till internet för att söka efter produkter och tjänster, och en stark onlinenärvaro kan hjälpa dig att sticka ut från dina konkurrenter.

√ Trovärdighet 
En webbplats som ser professionellt ut kan avsevärt förbättra din trovärdighet som företag. Det visar att du menar allvar med ditt företag och är engagerad i att tillhandahålla en hög servicenivå till dina kunder.

√ Tillgänglighet
En webbplats ger dina kunder tillgång till information om ditt företag 24/7, oavsett var de befinner sig. Detta gör det lättare för dem att fatta välgrundade beslut om dina produkter eller tjänster och kan hjälpa till att bygga förtroende och trovärdighet hos din målgrupp.

√ Kostnadseffektivitet
Att skapa och underhålla en webbplats är ofta mer kostnadseffektivt än traditionella annonseringsmetoder. Det gör att du kan nå en stor publik utan att ta på dig de höga kostnaderna förknippade med traditionell reklam som tryckta eller sända reklam.

√ Mätbara resultat
En webbplats låter dig spåra och analysera data om dina besökare och deras beteende. Denna information kan användas för att optimera din webbplats och förbättra dina marknadsföringsstrategier, vilket hjälper dig att nå dina affärsmål mer effektivt.

Har ni koll på föreningens hemsida?

Vi hjälper er förening med er digitala närvaro!

Vi går igenom er digitala närvaro i dagsläget och hur ni kan arbeta framåt för att förbättra er närvaro online.

Hjälp med hemsida

Vi skapar webbplatser till föreningar såhär

Design

Design är i mångt och mycket en fråga om visuell identitet, kommunikation samt struktur och användarvänlighet. Vår design ska bidra till moderna och visuellt attraktiva webblösningar där besökaren trivs och känner sig hemma. Genom vårt designteam skräddarsyr vi designen för er specifika webbplats. 

Utveckling

De tekniska bitarna med webbutveckling kan vara svåra att förstå. Hur webbprojekt går till rent praktiskt säger däremot en hel del om jobbet bakom. Vi utvecklar alla webbplatser i WordPress CMS. Det mest använda publiceringssystemet för webbproduktion i världen.

Funktionalitet

Olika branscher kräver olika funktioner, men huvudsyftet är alltid att göra det enkelt för besökare att komma i kontakt med er om de är intresserade eller har frågor.

Underhåll

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp med din hemsida. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen. Tänk på att din hemsida aldrig är "klar". För att den ska fungera optimalt krävs underhållsarbete.

Kundomdömen

Ny hemsida till föreningen?

Låt oss starta ett samarbete!

Att ha en webbplats är en viktig del av föreningslivet idag. Det låter er nå en större publik, öka er trovärdighet och spåra och analysera data för att hjälpa er att nå de medlemmar ni vill. Boka ett kravlöst, kostnadsfritt möte med oss för att investera i en professionell webbplats för din förening.

Hjälp med hemsida

FAQ

Vanliga frågor och svar om hemsida till föreningar

Har vi missat att svara på någon fråga som just du tänker på kan du enkelt kontakta oss.

Vi på Webb of Sweden anser att varje förening är unik och därför erbjuder vi  skräddarsydda offerter till varje hemsida för föreningar vi skapar. För oss är det även viktigt med tydlig prissättning och därför erbjuder vi fasta priser på all vår utveckling. 

Vi utvecklar ofta färdigt ett första utkast efter 10-14 arbetsdagar. Sedan behövs ofta några dagar till för justeringar och kompletteringar från kunden.

Vi kan utveckla hemsidor i de flesta olika CMS-systemen, men är särskilt profilerade inom WordPress som är kostnadsfritt och det mest populära systemet på marknaden idag. 

SEO-byråer varierar mycket i pris. Det kan variera från 2000 kronor i månaden upp till flera miljoner beroende på omfattning. Vi på Webb of Sweden har vi valt att sätta ett fastpris för SEO baserat på antalet webbsidor, och en låg månadskostnad för service och rapportering.

Ja, beroende på vad det är för slags förenings och vad ni vill åstadkomma. Sökmotoroptimering erbjuder ett sätt att öka trafiken utan att betala för varje klick.

Vi underhåller gärna er  hemsida! Det är något vi gör för små och stora företag, föreningar och privatpersoner. 
Kontakta oss här för att komma igång!

Vi på Webb of Sweden har utvecklat hemsidor till företag, föreningar och privatpersoner i flera år. Därför vet vi vad som krävs för att skapa en hemsida och digitala resurser som ger resultat och ökar företags försäljning. I all vår utveckling ser vi till företagets profil och hur det kan omvandlas till en design och tonalitet som skapar bra resultat och högre rankning.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att komma igång med din digitala marknadsföring.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.