Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/08/certificate.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/08/viral-marketing.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/08/startup.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/05/Target.svg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/05/12.-Promotion.svg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Warning: getimagesize(https://www.webbofsweden.se/wp-content/uploads/2022/05/13.-Promotion.svg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/webbofsweden.se/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(505) : eval()'d code on line 22

Vi bygger en ny hemsida som ökar din lönsamhet.

En ny hemsida är ett utmärkt sätt att öka lönsamheten för ditt företag. Vi kan hjälpa dig genom att tillhandahålla en rad tjänster som hjälper dig att göra din webbplats synlig och nå rätt kunder.

En ny hemsida som skapar resultat istället för huvudvärk!

Du startade ditt företag för en anledning, den anledningen var förmodligen inte att bygga en ny hemsida till ditt företag.

Vi på Webb of Sweden vet hur viktigt det är med en ny hemsida som skapar möjligheten för nya kunder, ett gott förtroende för företaget samt ökad lönsamhet. Det är därför vi startade vårt företag!

Så vare sig du behöver en ny hemsida till företag, sökoptimera din befintliga webbplats eller ett nytt webbhotell så finns vi här för att hjälpa dig!

Du behöver inte stå i kö för att få hjälp med din webbplats eller vänta på ett mail från supporten som aldrig kommer.

Vi sköter allting åt dig så att du kan koncentrera dig på att utveckla ditt företag.

ny hemsida till företag

Våra andra tjänster

Hemsida företag

Hemsida med WordPress

Vi utvecklar alla hemsidor till företag i WordPress CMS. Det mest använda publiceringssystemet för webbproduktion i världen. 

e-handel

E-Handel eller Webbshop

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer och drömmar! För att börja  driva en e-handel behöver du en e-handelsplattform. Till det använder vi WooCommerce.

SEO - sökmotoroptimering

SEO - Sökmotoroptimering

Vill du få bättre ranking på Google?
Vi är specialister på sökoptimering och hjälper dig att få mer organisk trafik. SEO är en av de viktigaste faktorerna för en webbplats.

hemsida förening

Support & Underhåll för din hemsida

Vi driftar och förvaltar alla typer av WordPress hemsidor. Vi sköter allting åt er så att ni kan ägna er åt det ni är bäst på.

Webbhotell Google Cloud

Webbhotell i Google Cloud

Servrar, support, uppdateringar, backuper och intrångsskydd. Med våra samarbetsavtal tar vi ansvar för dina system.

annonsera på Google

Google Ads

Googles söknätverk, Google displayannonser eller Google shopping annonser? Vi hjälper dig sätta upp dina Google Ads-kampanjer med dina Adwords-sökord.

Varför väljer företag oss för sin nya hemsida?

hemsida företag

Trygg support

Vi erbjuder support i världsklass så att du får hjälp precis när du behöver det.

wordpress hemsida

Få mer tid till annat

Vi sköter din närvaro online så kan du göra det du tycker är roligare, t.ex. utveckla din verksamhet, eller bara vila ut.

företag billigt

Öka din försäljning

Vi har erfarenheten och kunskapen till att hjälpa dig med din digitala närvaro för att öka din försäljning.

Några kunder som vi byggt nya hemsidor till

"Webb of Sweden är den bästa webbyrån för företag! De arbetar snabbt och effektivt. De lyssnar på sina kunder och ger feedback. Ett gott samarbete, win-win helt enkelt!"
Hjärtats barnomsorg, Malmö
5/5
"Vi är mycket nöjda med hemsidan till vårt företag, de ställer alltid upp och det är aldrig några bekymmer. Mycket prisvärt utan att tumma på kvalitén! Rekommenderar Webb of Sweden webbyrå i Malmö"
PreSäkra
5/5
"Hemsidan Webb of Sweden webbyrå byggde åt oss är över all förväntan. Trodde inte det skulle bli så bra och att alla mina önskemål skulle komma med. Rekommenderar dom starkt om man är petig ⭐️"
Mom Date Event, Malmö
5/5

Det här får du med din nya hemsida

Experthjälp

Känn dig trygg, vi finns för att hjälpa dig. Du får ett direktnummer som du når oss på så att du inte behöver stå i kö för att du ska få den hjälpen du behöver.

Rapporter

Du behöver statistik för ditt företags hemsida. Vi skickar statistiken och rapporterna du behöver för att ha koll på din företag.

Tydliga priser

Vi lägger inte på några dolda kostnader, du vet alltid vad du ska betala.

Design

Vi använder inte oss av teman eller färdiga webbplatser när vi skapar din nya hemsida. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi bygger.

Låg månadskostnad

Föreningar och småföretag ska inte ha skenande priser på hemsidor, alla ska ha råd med en hemsida även om du är nystartad.

Rådgivning

Vi är inte bara en webbyrå för företag och föreningar, vi hjälper våra kunder där de är just där och då.

Vanliga frågor om ny hemsida

Priset för en ny hemsida varierar ofta beroende på kundens behov, hemsidan komplexitet storlek och funktioner. Ofta hamnar kostnaden för mindre hemsidor på cirka 5 – 14 000kr. Lite större hemsidor för medelstora hemsidor brukar hamna på 15 – 30 000kr. Kontakta oss för ditt pris.

Javisst! Det är superenkelt att ändra på de hemsidor vi bygger! Vi utvecklar hemsidan i det användarvänliga systemet WordPress samt utbildar er i hur ni kan ändra på hemsidan själv. Vill ni hellre att vi sköter alla framtida ändringar på er nya hemsida så gör vi det också,

Det tar oss cirka 10-15 arbetsdagar att bygga ett första utkast för en ny hemsida.
För större hemsidor kan det givetvis ta lite längre tid. 

Det gör du.

Ja, Webb of Sweden är ledande inom SEO. Vi arbetar med allt ifrån några av Sveriges största företag samt internationella företag till små enmansföretag och hantverkare.

Det är inga problem. Kontakta oss så sätter vi upp en delbetalningsplan för hemsidan.

Redo att bygga en ny hemsida?

Ett urval av hemsidor vi byggt

Våra partners

Vårt arbetssätt

Deadlines

Har vi ett datum spikat så har vi. Än så länge har vi inte missat en utsatt deadline, allt för att planering ska gå smidigt och du som ska känna dig säker i vårt samarbete.

Snabb feedback

Vi har en snabb responstid, vilket gör att våra kunder kan känna sig säkra med våra tjänster. Våra kunder uppskattar att vi är mer engagerade och snabba än andra.

Individuellt

Allting vi gör är skräddarsytt och alla våra kunder får precis den hjälp de behöver. Det medför att man inte delar sin vision med andra så som lätt kan hända ute på nätet.

Optimering

Efter lansering erbjuder vi anpassad support och digital marknadsföring efter era behov. Vi kan sköta optimeringen och allt underhållsarbete så kan ni lägga fokus på det ni är bäst på!

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Prisförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se