fbpx

Dags att köpa en hemsida?

Vi arbetar med kundernas budgetar och tidslinjer för att hjälpa dem att nå sina mål, samtidigt som vi minskar besväret med att hantera sina webbplatser själva.

Behöver ni hjälp att skapa en hemsida som leder till fler affärer och får företaget att synas?

Vi på Webb of Sweden skapar webbplatser som är attraktiva, lätta att använda och fullt responsiva. Framgången för din webbplats är en nyckelfaktor för ditt företags resultat. Vi skapar en hemsida till företag att dra nytta av den senaste webbteknologin, designa och hantera all daglig webbplatsaktivitet, från webbhotell till marknadsföring på sociala medier.

Fasta priser

Slipp onödiga och dolda kostnader när ni ska köpa en ny hemsida. Vi ger er fast priser.

Snabb process

Du får ett första utkast på din nya hemsida redan inom 2 veckor som du kan titta på och komma med synpunkter.

Skräddarsydd

Ditt företag förtjänar den bästa webbplatsen. Vi skapar de bästa webbplatserna för ditt företag.

Mobilanpassad

Modern hemsida

En hemsida ska inte bara vara modern, den ska även vara snabb hemsida och SEO optimeradför att få ut maximal konvertering.

Vi skapar din hemsida i WordPress, vilket är världens största CMS. Våra hemsidor som vi skapar ser fantastiska ut även på mobiler och surfplattor.

Med vår långa erfarenhet med liknande företag som ditt, tillsammas med era önskemål skapar vi en webplats som konverterar till affärer.

Vi genomför en sökordsanalys för just din bransch och optimerar sidan med relevanta söktermer & innehåll, byggd på rätt sätt och kod som ger sökmotorerna det de vill ha. 

I kombination med en helt ny hemsida som är optimerad för att konvertera nya affärer, är det ett perfekt tillfälle att dra igång en Google Ads kampanj. Vi har lång erfarenhet av digital annonsering där man svart på vitt kan se resultat.

Webbutveckling

Vi har många års erfarenhet av WordPress, webbdesign och sökmotoroptimering. Är ni ute efter e-handel så har vi många exempel på tidigare kunder vi skapat med hjälp av WooCommerce

Webbhotell

För att kunna erbjuda dina besökare den ultimata användarupplevelsen är det viktigt att hemsidan laddar snabbt. Vi har prisvänliga webhotellspaket Vi utför regelbundna backups av hemsidan och uppdateringar av mjukvaran.

Supportavtal

Behöver du hjälp med hemsidan? Vi erbjuder supportavtal till alla våra kunder så ni aldrig behöver oroa er för att hemsidan ”går sönder”, underhåll eller uppdateringar så att allt fungerar felfritt.

Vad säger våra kunder?

"Webb of Sweden arbetar snabbt och effektivt. De lyssnar på sina kunder och ger feedback. Ett gott samarbete, win-win helt enkelt!"
Hjärtats barnomsorg
"Vi är mycket nöjda med vår hemsida, de ställer alltid upp och det är aldrig några bekymmer. Priserna är lägre än andras och vi får alltid personlig service!"
040 - Förvaltning

Företagshemsida inom 14 dagar?

Fasta priser. Professionell Webbdesigner. Mobilvänlig. SEO

Vi skickar ett första utkast till dig inom 14 dagar!

Att tänka på innan du köper en hemsida.

Vi tror att bra webbdesign handlar om mer än att bara göra något vackert – det handlar om att designa en sajt som kommer att spegla ditt företags personlighet och värderingar och hjälpa ditt företag att växa.

Vi på Webb of Sweden anser att varje hemsida är unik och därför erbjuder vi  skräddarsydda offerter till varje hemsida vi skapar. För oss är det även viktigt med tydlig prissättning och därför erbjuder vi fasta priser på all vår utveckling. 

Vi utvecklar ofta färdigt ett första utkast efter 10-14 arbetsdagar. Sedan behövs ofta några dagar till för justeringar och kompletteringar från kunden.

Vi kan utveckla hemsidor i de flesta olika CMS-systemen, men är särskilt profilerade inom WordPress som är kostnadsfritt och det mest populära systemet på marknaden idag. Förutom WordPress använder vi även Elementor page builder

En SEO-byrå varierar mycket i pris. Det kan variera från 2000 kronor i månaden upp till flera miljoner beroende på omfattning. Vi på Webb of Sweden har vi valt att sätta ett fastpris för SEO baserat på antalet webbsidor, och en låg månadskostnad för service och rapportering.

Ja, ditt företag borde investera i SEO. Sökmotoroptimering erbjuder ett sätt att öka trafiken utan att betala för varje klick.
När du kör PPC-annonser kommer du att debiteras för varje enskilt klick som kommer till din webbplats via den kanalen. Men om din webbplats rankas organiskt på sökmotorerna är denna trafik i princip gratis (åtminstone i form av en kostnad per klick). Naturligtvis kräver det investeringar i kompetens och resurser för att ranka en webbplats på SERP:erna.

Vi underhåller gärna din hemsida! Det är något vi gör dagligen för små och stora företag, privatpersoner och föreningar! 
Kontakta oss här för att komma igång!

Vi på Webb of Sweden har utvecklat hemsidor till företag i flera år. Därför vet vi vad som krävs för att skapa en hemsida och digitala resurser som ger resultat och ökar företags försäljning. I all vår utveckling ser vi till företagets profil och hur det kan omvandlas till en design och tonalitet som skapar bra resultat och högre rankning.

Kontakta oss om du har fler frågor

Har vi missat att svara på något som du undrar över? Tveka inte att kontakta oss!

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att komma igång med din digitala marknadsföring.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.