Hemsida till förening.

Färdig hemsida till din förening. Välj från våra mallar eller be om en skräddarsydd hemsida.

Riksidrottsförbundet (RF) har i många år erbjudit föreningar och förbund kostnadsfria hemsidor i IdrottOnline. Detta erbjudande kommer att läggas ned och därmed kommer det efter den 31/12 – 2022 inte längre erbjudas IdrottOnline hemsidor till föreningar. Det innebär att föreningar måste hitta andra lösningar.
Vi vet att detta kan vara stressande och kännas som en svår och dyr uppgift.
Vi på Webb of Sweden främjar föreningslivet och valt att erbjuda förmånliga priser på hemsidor till föreningar. 
Vänta inte till sista dagen, ta kontakt med oss idag!

Har du koll?

Vi går igenom föreningens digitala närvaro i dagsläget och kommer med förbättringsförslag.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en prisvärd och samlad service som består av av design, programmering och underhåll av en individuellt designad och mobilanpassad hemsida – precis efter dina egna önskemål.

Design

Design är i mångt och mycket en fråga om visuell identitet, kommunikation samt struktur och användarvänlighet. Vår design ska bidra till moderna och visuellt attraktiva webblösningar där besökaren trivs och känner sig hemma. Genom vårt designteam skräddarsyr vi designen för er specifika webbplats. 

Utveckling

De tekniska bitarna med webbutveckling kan vara svåra att förstå. Hur webbprojekt går till rent praktiskt säger däremot en hel del om jobbet bakom. Vi utvecklar alla webbplatser i WordPress CMS. Det mest använda publiceringssystemet för webbproduktion i världen.

Funktionalitet

Olika branscher kräver olika funktioner, men huvudsyftet är alltid att göra det enkelt för besökare att komma i kontakt med er om de är intresserade eller har frågor.

Underhåll

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp med din hemsida. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen. Tänk på att din hemsida aldrig är ”klar”.
För att den ska fungera optimalt krävs underhållsarbete.

Det är enkelt att kommunicera med oss.

Vi använder några av de bästa verktygen för feedback och samarbete.
Vårt motto är öppenhet i allt. Under hela processen kommer du att kunna övervaka arbetet i realtid och klargöra tidsfristerna. Oberoende av projektets storlek och omfattning, så har vi på Webb of Sweden webbyrå i Malmö lika tydlig process för varje projekt vi tar oss an.

Vårt arbetsflöde är alltid baserat på dina behov.

Det är ert behov som styr arbetet. Vår ambition är att alltid tillämpa nya tekniker på det ni vill framhäva med er hemsida.
Vi hjälper er med både webbdesign och webbutveckling, från idé till färdig produkt som är redo att skickas ut på nätet och öka er försäljning.

Att tänka på innan du köper en hemsida till din förening.

Vi tror att bra webbdesign handlar om mer än att bara göra något vackert – det handlar om att designa en sajt som kommer att spegla ditt företags personlighet och värderingar och hjälpa ditt företag att växa.

Vi på Webb of Sweden anser att varje förening är unik och därför erbjuder vi  skräddarsydda offerter till varje hemsida för föreningar vi skapar. För oss är det även viktigt med tydlig prissättning och därför erbjuder vi fasta priser på all vår utveckling. 

Vi utvecklar ofta färdigt ett första utkast efter 10-14 arbetsdagar. Sedan behövs ofta några dagar till för justeringar och kompletteringar från kunden.

Vi kan utveckla hemsidor i de flesta olika CMS-systemen, men är särskilt profilerade inom WordPress som är kostnadsfritt och det mest populära systemet på marknaden idag. 

SEO-byråer varierar mycket i pris. Det kan variera från 2000 kronor i månaden upp till flera miljoner beroende på omfattning. Vi på Webb of Sweden har vi valt att sätta ett fastpris för SEO baserat på antalet webbsidor, och en låg månadskostnad för service och rapportering.

Ja, beroende på vad det är för slags förenings och vad ni vill åstadkomma. Sökmotoroptimering erbjuder ett sätt att öka trafiken utan att betala för varje klick.

Vi underhåller gärna er  hemsida! Det är något vi gör för små och stora företag, föreningar och privatpersoner. 
Kontakta oss här för att komma igång!

Vi på Webb of Sweden har utvecklat hemsidor till företag, föreningar och privatpersoner i flera år. Därför vet vi vad som krävs för att skapa en hemsida och digitala resurser som ger resultat och ökar företags försäljning. I all vår utveckling ser vi till företagets profil och hur det kan omvandlas till en design och tonalitet som skapar bra resultat och högre rankning.

Kontakta oss om du har fler frågor

Är det något annat som du önskar få svar på ? Tveka inte att höra av dig!

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Offertförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se