Hemsida till snickare och hantverkare.

Vi bygger moderna, effektiva och prisvärda hemsidor till snickare och hantverkare utifrån ditt och dina kunders behov.

Vår webbyrå skapar smarta innovativa digitala lösningar. Vi har spetskompetens inom WordPress lösningar. 
Pris och kostnad för att bygga hemsida kan vara olika beroende på vilken typ av hemsida du behöver ha hjälp med. Pris för en hemsida får du lättast genom att fylla i vår offertformulär som du hittar här.

Har du koll?

Vi går igenom din digitala närvaro i dagsläget och hur du kan arbeta framåt för att förbättra din marknadsföring på Google.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en prisvärd och samlad service som består av av design, programmering och underhåll av en individuellt designad och mobilanpassad hemsida – precis efter dina egna önskemål.

Design

Design är i mångt och mycket en fråga om visuell identitet, kommunikation samt struktur och användarvänlighet. Vår design ska bidra till moderna och visuellt attraktiva webblösningar där besökaren trivs och känner sig hemma. Genom vårt designteam skräddarsyr vi designen för er specifika webbplats. 

Utveckling

De tekniska bitarna med webbutveckling kan vara svåra att förstå. Hur webbprojekt går till rent praktiskt säger däremot en hel del om jobbet bakom. Vi utvecklar alla webbplatser i WordPress CMS. Det mest använda publiceringssystemet för webbproduktion i världen.

Funktionalitet

Olika branscher kräver olika funktioner, men huvudsyftet är alltid att göra det enkelt för besökare att komma i kontakt med er om de är intresserade eller har frågor.

Underhåll

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp med din hemsida. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen. Tänk på att din hemsida aldrig är ”klar”.
För att den ska fungera optimalt krävs underhållsarbete.

Det är enkelt att kommunicera med oss.

Vi använder några av de bästa verktygen för feedback och samarbete.
Vårt motto är öppenhet i allt. Under hela processen kommer du att kunna övervaka arbetet i realtid och klargöra tidsfristerna. Oberoende av projektets storlek och omfattning, så har vi på Webb of Sweden webbyrå i Malmö lika tydlig process för varje projekt vi tar oss an.

Vårt arbetsflöde är alltid baserat på dina behov.

Det är ert behov som styr arbetet. Vår ambition är att alltid tillämpa nya tekniker på det ni vill framhäva med er hemsida.
Vi hjälper er med både webbdesign och webbutveckling, från idé till färdig produkt som är redo att skickas ut på nätet och öka er försäljning.

Låt oss starta ett samarbete!

Att underhålla en hemsida är minst lika viktigt som att skriva effektiv kod och skapa en användarvänlig design. Genom att låta oss underhålla er WordPress hemsida ser vi till att hemsidan är supersnabb och säker.

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av våra digitala specialister.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri affärsgranskning och konsultation.

Offertförfrågan

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se