fbpx

Ny hemsida

Hem - Ny hemsida

Ökar din lönsamhet

En lönsam hemsida som säljer 24/7

En ny hemsida är ett utmärkt sätt att öka lönsamheten för ditt företag. Vi kan hjälpa dig genom att tillhandahålla en rad tjänster som hjälper dig att göra din webbplats synlig och nå rätt kunder.

ny hemsida

Slipp allt krångel

Du startade ditt företag för en anledning, den anledningen var förmodligen inte att bygga en ny hemsida till ditt företag. Vi på Webb of Sweden vet hur viktigt det är med en ny hemsida som skapar möjligheten för nya kunder, ett gott förtroende för företaget samt ökad lönsamhet. Det är därför vi startade vårt företag! Så vare sig du behöver en ny hemsida till företag, sökoptimera din befintliga webbplats eller ett nytt webbhotell så finns vi här för att hjälpa dig! Du behöver inte stå i kö för att få hjälp med din webbplats eller vänta på ett mail från supporten som aldrig kommer.

Vi sköter allting åt dig så att du kan koncentrera dig på att utveckla ditt företag.

Ökad synlighet

Trovärdighet

Sälj mer

Öka antal leads

√ Ökad synlighet
Genom att ha en webbplats kan du nå en större publik och visa upp dina produkter eller tjänster för ett bredare spektrum av potentiella kunder. Människor vänder sig alltmer till internet för att söka efter produkter och tjänster, och en stark onlinenärvaro kan hjälpa dig att sticka ut från dina konkurrenter.

√ Trovärdighet 
En webbplats som ser professionellt ut kan avsevärt förbättra din trovärdighet som företag. Det visar att du menar allvar med ditt företag och är engagerad i att tillhandahålla en hög servicenivå till dina kunder.

√ Tillgänglighet
En webbplats ger dina kunder tillgång till information om ditt företag 24/7, oavsett var de befinner sig. Detta gör det lättare för dem att fatta välgrundade beslut om dina produkter eller tjänster och kan hjälpa till att bygga förtroende och trovärdighet hos din målgrupp.

√ Kostnadseffektivitet
Att skapa och underhålla en webbplats är ofta mer kostnadseffektivt än traditionella annonseringsmetoder. Det gör att du kan nå en stor publik utan att ta på dig de höga kostnaderna förknippade med traditionell reklam som tryckta eller sända reklam.

√ Mätbara resultat
En webbplats låter dig spåra och analysera data om dina besökare och deras beteende. Denna information kan användas för att optimera din webbplats och förbättra dina marknadsföringsstrategier, vilket hjälper dig att nå dina affärsmål mer effektivt.

Ny hemsida?

Låt oss bygga din nya hemsida.

Slipp allt krångel och låt oss bygga din nya hemsida och sökoptimera den.

Hjälp med hemsida

Vi skapar din hemsida såhär

Design

Design är i mångt och mycket en fråga om visuell identitet, kommunikation samt struktur och användarvänlighet. Vår design ska bidra till moderna och visuellt attraktiva webblösningar där besökaren trivs och känner sig hemma. Genom vårt designteam skräddarsyr vi designen för er specifika webbplats. 

Utveckling

De tekniska bitarna med webbutveckling kan vara svåra att förstå. Hur webbprojekt går till rent praktiskt säger däremot en hel del om jobbet bakom. Vi utvecklar alla webbplatser i WordPress CMS. Det mest använda publiceringssystemet för webbproduktion i världen.

Funktionalitet

Olika branscher kräver olika funktioner, men huvudsyftet är alltid att göra det enkelt för besökare att komma i kontakt med er om de är intresserade eller har frågor.

Underhåll

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp med din hemsida. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen. Tänk på att din hemsida aldrig är "klar". För att den ska fungera optimalt krävs underhållsarbete.

Några företag vi byggt hemsida till

Varför väljer företag oss för sin nya hemsida?

trygg support för ny hemsida

Trygg support

Vi erbjuder support i världsklass så att du får hjälp precis när du behöver det.

Wordpress hjälp

Få mer tid till annat

Vi sköter din närvaro online så kan du göra det du tycker är roligare, t.ex. utveckla din verksamhet, eller bara vila ut.

Öka försäljning med ny hemsida

Öka din försäljning

Vi har erfarenheten och kunskapen till att hjälpa dig med din digitala närvaro för att öka din försäljning.

Ett urval av nya hemsidor vi byggt

Det här får du med din nya hemsida

Experthjälp

Känn dig trygg, vi finns för att hjälpa dig. Du får ett direktnummer som du når oss på så att du inte behöver stå i kö för att du ska få den hjälpen du behöver.

Rapporter

Du behöver statistik för ditt företags hemsida. Vi skickar statistiken och rapporterna du behöver för att ha koll på din företag.

Tydliga priser

Vi lägger inte på några dolda kostnader, du vet alltid vad du ska betala.

Design

Vi använder inte oss av teman eller färdiga webbplatser när vi skapar din nya hemsida. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi bygger.

Låg månadskostnad

Föreningar och småföretag ska inte ha skenande priser på hemsidor, alla ska ha råd med en hemsida även om du är nystartad.

Rådgivning

Vi är inte bara en webbyrå för företag och föreningar, vi hjälper våra kunder där de är just där och då.

Ny hemsida?

Låt oss starta ett samarbete!

Att ha en hemsida är en viktig del av ditt företags marknadsförings- och varumärkesstrategi. Det låter dig nå en större publik, öka din trovärdighet och spåra och analysera data för att hjälpa dig att nå dina affärsmål. Om du inte redan har gjort det är det dags att investera i en professionell webbplats för ditt företag.

Hjälp med hemsida

Våra partners

FAQ

Vanliga frågor om ny hemsida

Har vi missat att svara på någon fråga som just du tänker på kan du enkelt kontakta oss.

Priset för en ny hemsida varierar ofta beroende på kundens behov, hemsidan komplexitet storlek och funktioner. Ofta hamnar kostnaden för mindre hemsidor på cirka 5 – 14 000kr. Lite större hemsidor för medelstora hemsidor brukar hamna på 15 – 30 000kr. Kontakta oss för ditt pris.

Javisst! Det är superenkelt att ändra på de hemsidor vi bygger! Vi utvecklar hemsidan i det användarvänliga systemet WordPress samt utbildar er i hur ni kan ändra på hemsidan själv. Vill ni hellre att vi sköter alla framtida ändringar och underhåll på er nya hemsida så gör vi det också,

Det tar oss cirka 10-15 arbetsdagar att bygga ett första utkast för en ny hemsida. För större hemsidor kan det givetvis ta lite längre tid. 

Det gör du.

Ja, Webb of Sweden är ledande inom sökmotoroptimering(SEO). Vi arbetar med allt ifrån några av Sveriges största företag samt internationella företag till små enmansföretag och hantverkare. Vill du ha en kostnadsfri SEO analys? Kontakta oss så fixar vi det med vändande mejl!

Det är inga problem. Kontakta oss så sätter vi upp en delbetalningsplan för hemsidan.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att komma igång med din digitala marknadsföring.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.