fbpx

E-handel

Hem - E-handel

woocommerce

E-handel med Woocommerce

WooCommerce har vuxit till att bli världens mest använda e-handelsplatform på kort tid. Över 40% av alla världens e-handelsbutiker drivs nu av WooCommerce.
WooCommerce körs som ett tillägg på världens största publiceringsverktyg, WordPress.
Vi utbildar er, inga förkunskaper krävs!
Vill ni hellre att vi sköter webbshoppen åt er så går det också bra.

framgångsrik e-handel

What to know

Vårt team består av erfarna e-handelsexperter som har arbetat med WooCommerce och har den kompetens som krävs för att hjälpa dig att ta din e-handelssajt till nästa nivå. Vi erbjuder tjänster som inkluderar:

  • Analys av din nuvarande WooCommerce-sajt för att identifiera förbättringsområden
  • Optimering av produktsidor, kundvagnar och kassaflöden för bättre konversion
  • Anpassning av teman och layout för en bättre användarupplevelse
  • Implementering av verktyg för analitik och sökoptimering
  • Träning och support för att säkerställa att du kan hålla din sajt uppdaterad och effektiv

Betalintegrationer vi arbetar med

Kända betallösningar

Mobila anpassningar

Skräddarsydd e-handel

Full kontroll

Synligheten är A och O när du är ska sälja online.
Kopplingen mellan WordPress och Woocommerce ger oss som webbyrå en enorm möjlighet att optimera din e-handel för sökmotorer. Woocommerce är det perfekta alternativ inom webbutveckling för dig som vill ha en grym e-handesbutik. Vill du ha en snygg webbshop som är SEO-optimerad och som fokuserar på att sälja? Då har du kommit helt rätt! Vi är specialister på e-handel i Woocommerce!

Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

Betalintegrationer som Swish  eller Klarna ingår!

Mer om Woocommerce

WooCommerce är lika lätt att använda för en administratör som för en kund. WooCommerce ger utvecklare enkla möjligheter att anpassa funktionalitet och design efter era behov. Det finns också ett stort urval av tillägg som kan ge er en kortare väg till önskad funktionalitet.

Byggt på WordPress
WooCommerce är en förlängning av WordPress. WordPress är världens mest populära publiceringsplattform. 37% av världens webbplatser drivs av WordPress.

Open source / öppen källkod
WooCommerce är öppen källkod. Detta innebär i praktiken att det inte finns några direkta licenskostnader för att använda WooCommerce. Om du har rätt färdigheter kan du ladda ner, installera den med WordPress på en server och komma igång själv.

Användning av tillägg
Tusentals tillägg har utvecklats för WooCommerce. Det finns ett bra utbud av tillägg för de mest använda och nödvändiga funktionerna.

Läs mer om WooCommerce och hur vi kan anpassa din e-handel med Swish eller Klarna eller om du har andra funderingar så kan du kontakta oss här.

E-handel för att sälja dina produkter?

Fasta priser - Mobilvänlig - SEO

Vanliga frågor

Vanliga frågor om Woocommerce och e-handel

WooCommerce är en e-handelsplattform baserad på WordPress. Det gör det enkelt att skapa och hantera en e-handelssajt och erbjuder många möjligheter för att anpassa och optimera din sajt för att öka försäljningen och förbättra användarupplevelsen.

Vanligtvis tar det cirka 1-2 månader att skapa en webbutik som ger resultat. Att designa en hemsida kan gå relativt snabbt, men att skapa rätt text, bilder och grafik tar tid. Då är den stora frågan vem som ska göra vad. Vi utvecklar hemsidan och kan tillhandahålla texter och bilder om kunden vill det mot en fast avgift.

Du måste även se till att dina potentiella kunder hittar dina produkter!
Vi gör en grundlig SEO anpassning för din webbutik för att ni enkelt ska komma igång.
Därefter gör vi upp en SEO strategi med er och våra SEO-experter för att öka rankningen för din webbutik och era produkter. 

WooCommerce erbjuder stöd för flera olika betalningsmetoder, inklusive Klarna, Swish, kreditkort, PayPal, banköverföringar och andra alternativ.
Du kan välja vilka betalningsmetoder du vill erbjuda i din webbutik och vi konfigurerar den åt dig!

WooCommerce erbjuder stöd för olika fraktalternativ och kan automatiskt beräkna fraktkostnader baserat på vikt, storlek och destination.
Det går även att skapa olika fraktzoner och erbjuda olika fraktalternativ för olika destinationer och kunder i hela världen. 
Vi sköter allt det åt dig så att du är redo att ta emot beställningar och skicka iväg dem.

Ja, WooCommerce erbjuder många verktyg för att skapa olika kampanjer och erbjudanden i din webbutik. Du kan skapa rabattkoder, erbjuda förhandsbetalt kredit, skapa kuponger och lägga till andra typer av erbjudanden för att locka kunder och öka din försäljning. 

Du kan skapa en webbutik med WooCommerce genom WordPress.
Vi hjälper dig gärna komma igång och börja sälja på nolltid, kontakta oss här!

Ja, du kan enkelt använda ditt eget domännamn för din WooCommerce-butik genom att ansluta den till din WordPress-webbplats. Det kan göras genom att ändra inställningarna i din webbhotellskontrollpanel. 
Vi hjälper dig gärna ansluta ditt domännamn till din WooCommerce-butik, kontakta oss här.

Prisförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande!

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@webbofsweden.se